THY NATIONALPARK TUR

Tag familien under armen og kom med på en hyggelig dagsudflugt til Nationalpark Thy. På turen kommer vi blandt andet til at opleve nordens største landsbykirke, Lodberg Fyr samt "verdens ende" og meget mere.  

 

Afgang Ringkøbing v.Museumsplads kl. 7.45
Afgang Holstebro v. Banegård kl. 8.30
Afgang Struer v. Lystbådehavnen kl. 8.50

 

Når vi har samlet alle op, vil der blive serveret et rundstykke og kaffe i bussen, hvorefter vi kører mod Nationalparken, men inden vi kommer dertil, skal vi se Vestervig Kirke, som er nordens største landsbykirke. Her ligger Liden Kirken og Pris Buris også begravet. Derefter fortsætter vi turen til Lodberg Fyr, som er blevet renoveret og har et fantastisk syn udover havet og nationalparken.

Vi kører nu videre gennem Nationalparken, hvor vores guide, vil fortælle om området, og videre til Lyngby som nærmest ligner ”verdens ende” Derfra til Nr. Vorupør, hvor vi vil gøre et ophold. Her kan man se lidt på stedet, landingspladsen og eventuelt få lidt frokost. Man kan spise medbragt, eller der er flere muligheder for en frokost ved havnen. Der kan hvis vejret tillader det snuppes en dukkert i havbadet.

Efter et ophold på et par timer tid kører vi videre til Hanstholm, hvor vi kan se lidt på den nye udbygning af havnen, en tur på Hanstholmmuseum, og kanonstillingen fra 2. Verdenskrig. Her vil der være en intro på ca 20 min. Og mulighed for at se området på egen hånd og/eller se Museet. 

Når vi har oplevet dette, vil vi vende næsen hjemad igen, og regner med at være hjemme ved Ca. 17. tiden i struer

 

Prisen er incl. Kaffe og rundstykker             
(excl. Entre til tårn på 30 kr. Børn gratis)
(excl. Entre til Hanstholm Museum kr. 80 for voksne. Børn til 17 Gratis)

 

Pris 275,- pr. pers
Familie 2 voksne og 2 børn kr. 995

 

Bestil din billet på info@hojmark-turistfart.dk eller på 97427676

 

Datoer:

21.7  28.7 og 4.8 

 

© Mette Johnsen

© Mette Johnsen

© Mette Johnsen

Er du klar til at køre? Det er vi!

Udfyld formularen herunder, og vi kommer med et tilbud snarest muligt