Buskørsel med Holstebro Turistbusser

Holstebro Turistbusser tilbyder alle former for buskørsel. Med vores baser i Holstebro og ved Ringkøbing, kan vi tilbyde effektive rejse-og transportmuligheder i hele området. Udover kørsel i lokalområder, kører vi også gerne tværs over landet eller på store udlandsture. 

Vi tilbyder alle former for buskørsel: 

  • Skolekørsel
  • Børnehave og institutions kørsel
  • Events og arrangementer
  • Firmakørsel
  • Kørsel til fester, polterabend m.m
  • Lufthavnstransport

 

Rute- og Skolebus kørsel:

Holstebro Turistbusser kører rute- og skolebuskørsel. Vi kører både med regionale og lokale ruter. 

For køreplans info se mere på Midttraffiks hjemmeside. 

Fjernbus kørsel

Vi kører rute 631 for Flixbus fra Holstebro til københavn. For tider og billetter se mere på flixbus.dk

Børnehave og institutions kørsel: 

Har børnehaven, SFO'en, skoleklasse eller fodboldholdet behov for transport så sørger vi også for det. 

 

Transport til events og arrangementer: 

Er I en større gruppe som skal afsted til koncert, håndboldkamp eller lign. Så står vi selvfølgelig også til rådighed. Vi har 16 både store og små turistbusser, så vi har helt sikkert én som passer til jeres behov. Se alle vores busser her.

 

Firmakørsel:

Skal I til firmajulefrokost eller sommerfest? Så er det bare nemmere at samle en bus som kører jer fra A til B og hjem igen. Slip for besværet med at koordinere samkørsel - Lej en bus som passer lige til jeres selskab. Så sørger vi for at I kommer godt ud og hjem igen. 

 

Kørsel til fester, polterabend m.m: 

Busleje til livets fede fester og arrangementer! Skal I holde polterabend, forkælelses tur eller fodboldtur? Så gør turen lidt nemmere og bliv kørt til og fra jeres arrangement. Vi har busser til enhver størrelse og skal oplevelsen være lidt ud over det sædvanlige, så har vi også en VIP bus, hvor der ingenting mangler. 

 

Lufthavnstransport

Får I ofte besøg af udenlandske kollegaer eller samarbejdspartnere? Så gør deres rejse til og fra lufthavnen nemmere! Vi transporterer gerne til og fra lufthavne, så jeres kollegaer og gæster er friske når de ankommer hos jer. Vi kører også gerne med 2-4 personer i minibus - så er der god plads til baggagen. 

Er du klar til at køre? Det er vi! 

Vi klarer alle opgaver, uanset størrelse og antal personer. Kontakt os gerne – og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt os