Skolebusser og rutebusser

Skolebusserne er en essentiel løsning med landdistrikter og steder med store og små opland. Skolebusserne løser de logistiske udfordringer som der er, når børnene har for langt- eller for trafikfarlige ruter til skolen. Det giver også masser af fleksibilitet i de familier, hvor forældrene enten ikke selv kan transportere børnene frem og tilbage fx. på grund af arbejdstider, transportmuligheder eller andre begrænsninger.

Skolebusserne er en favoritopgave hos Holstebro Turistbusser. Det er en mulighed for at hilse på nye ansigter, men især også en masse tilbagevendende. Vi følger en masse børn til og fra skole gennem mange år - og det er en fornøjelse at være medvirkende til at de kommer sikkert frem.

Skolebusserne begrænser mængden af trafik omkring skolerne fra individuelle forældre som sætter børnene af, og giver bedre plads til de cyklende og gående som er på vej til og fra skolerne. Selvfølgelig er det også en bedre løsning med en bus end hvis alle personerne i stedet skulle fragtes individuelt i bil til- og fra skole.

Holstebro Turistbusser har et årelangt samarbejde med Holstebro, Herning og Ringkøbing Kommune om at håndtere lokale skolebusser. Du kan finde tider på kommunernes respektive hjemmesider.

Rutebusser

Vi tager os af rutebusser, som kører til dagligt mellem forskellige destinationer i Midtjylland. Rutebusserne er vigtige for de daglige pendlere, som er afhængige af busser der kører og tidsplaner som holder. Det er vores pligt at komme til tiden og være et pålideligt transportvalg for de som dagligt er afhængige af os.

Vi har dagligt masser af: 

  • studerende
  • arbejde
  • handlende
  • shoppere
  • dagseventyrere
  • seniorer
  • mange flere..

I vores rutebusser som kører til tiden. Se mere om tiderne på midttrafik.dk.

Er du klar til at køre? Det er vi!

Udfyld formularen herunder, og vi kommer med et tilbud snarest muligt

Hvad er vigtigt for dig?